Akne & Pickel einfach loswerden

Pattanások, pattanások, mitesszerek, Érintett, hogy egy hatalmas határ az élet, mind a mentális stressz, különösen, ha fordulnak elő az arcon. Ha súlyos akne formák alkotják a visszamaradt hegek. Ilyen esetekben kérjen tanácsot egy orvos, vagy bőrgyógyász, valamint figyelembe kell venni a terápia Aknenormin vagy a Roaccutane (Isotretinoin), azonban ezek a gyógyszerek is okozhat súlyos mellékhatások, illetve romló egészség.

Másik lehetőség, hogy ezek a gyógyszerek az egészséges táplálkozás számos anti-akne tippek hazai jogorvoslati alternatív, klasszikus orvostudomány. Meg, persze, Rengeteg azt jelenti, hogy a gondját a bőr, legalább néhány közülük igazán segíteni ellen akne, pattanások. Ha küzd akne, nagyon világos, hogy szeretne megszabadulni a bosszantó, akne, amilyen gyorsan csak lehetséges. Sőt, lehet nagyon gyors, ha talál egy megfelelő kezelési módszer. Akne egy nagyon Szerteágazó téma, amelyben meg kell, hogy Olvasd el magát, így hatékonyan harcolni a pattanások. Itt ebben az Útmutatóban talál mindent, amit tudnod kell, hogyan lehet megszabadulni a pattanások. Ezen felül, akkor olvassa el a könyvet, akne, pattanások könnyen megszabadulni. Mi okozza a pattanásokat Már feltette a kérdést, hogy mi az akne, Hogy az akne? A válasz erre a kérdésre nem is olyan egyszerű. Oka a pattanások alapján egy komplex kuplung körülmények között, aminek a végén lehet, hogy a helyszínen. De ez nem minden esetben:

A bőr borítja kis pórusok (1), amelyek mindegyike ül egy kikeményítő anyag. Arról, hogy a root (2) ezek a folyamatok faggyúmirigyek (3). Ez a bőr-zsír–, olajos folyadék jelenik meg a felszínen a bőr mellett a halott Sejtek a haj csatorna. Védi a bőrt a kiszáradás, valamint a környezeti hatásoktól. Néha a pórusokat tömíti (4). Például a termelés növelése kövér okozott, különösen, fokozott megoszlása egyes hormonok (pubertás, terhesség). Ha kifejlesztett túl sok zsír, halott sejtek nem lehet reset elég gyors ahhoz, hogy a bőr felületén. A megnyitón a csatorna, a haja le van zárva, még Tele keverék, a faggyú, illetve a sejtek, hogy a továbbiakban nem tud áthatolni, hogy a külső (6).

Azonban a tényleges látható bőrpír, gyulladás csak akkor következik be, amikor a baktériumok (5), mivel ezek mindig a bőr, fix keverék halott sejtek, faggyú, hogy megtalálja az optimális életkörülményeket. Először is, az úgynevezett propionibacteria acnes nő, összhangban a fent leírt körülmények között is, amely az anyagcsere, sav, amelyek megtámadják a szövetek, mert a kémiai agresszivitás (7). Ezek különösen hozzájárulnak ahhoz, hogy a feloszlatását a falon a tüsző, amely előtt bejelentés beszélni fog a hajad csatorna. A szervezet védi a sérülésektől ezek a baktériumok, illetve a kiválasztás, azzal, hogy megpróbálja elszigetelni az idegen testet, illetve az ebből eredő szennyezés Genny (8). Ennek eredményeként a felhalmozódása a genny mögött az eltömődött pórusok, hogy lesz egy pattanás.

Mint már említettük, vannak különböző okokból, különböző formája akne. Helyesen akne kezelésére, először tudnunk kell, hogy melyik kategóriába. Írja be a pattanások, akkor is lehetővé teszi a bőrgyógyászok diagnosztizálni. Ebben a formában talán a leggyakoribb, is ismert, mint a Közös pubertäts akne. Kivéve néhány apró pattanások, mitesszerek az arcát, majd vissza, acne vulgaris általában ártalmatlan, anélkül, hegesedés. Ha nem túl súlyos Formája akne, mentse az utat, hogy a bőrgyógyász általában. Acne inversa egy krónikus bőrbetegség. Az is előfordulhat, hosszú serdülőkor után. Míg a ciklikus kitört a gennyes gyulladás, ami nagyon fájdalmas lehet. Gyakran az érintett területeken növekszik, ami néha vezethet korlátozások a mozgás.

Ez a forma sokkal hangsúlyosabb, mint a pattanások. Ez vezet a gyulladás, ami abban nyilvánul meg, a forma, apró pattanások. A hegek, pattanások, hogy Nem kell félnie. Te is rendszeresen Tisztítsa meg az érintett terület, illetve figyelni, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozás.

Ezzel a súlyos formája akne, nagy gennyes hólyagok, amelyek elterjedt mélyen a szövetekbe. Gyakran vannak hegek. Ilyen súlyos formája akne nélkül nem gyógyászati kezelés, akne, valamint egy látogatást, hogy a bőrgyógyász erősen ajánlott. Persze, lehet támogatni a akne kezelés, hogy kiegészíti. Acne papulosa az átlagos súlyos formája akne, így csak ritka esetekben, hegek. De ez a módszer nagyon kitartó. Sok az áldozat Elérte a hosszú távú siker, főleg, hogy egy változás a diéta. Ezen kívül, minden esetben meg kell használni a megfelelő tisztító.

Itt is, mint általában, súlyos gyulladás, amelyek mélyen behatolnak a szövet, hagyja látható hegek. Valaki, aki szenved ez a formája akne minden esetben forduljon bőrgyógyászhoz. Itt nem lesz képes járni nehéz gyógyszerek. Szerencsére ez a formája akne nagyon ritka.